MEAT LOAF - Hits Out Of Hell LP

21,90 €

MEAT LOAF - Hits Out Of Hell

Vinyl, LP, Compilation, Reissue




Tootekood: 02638
Kaubamärk: Epic
Ühik: tk
Tarneaeg: 5-30 tööpäeva

Lugude nimekiri:


 1. Bat Out of Hell
 2. Read 'Em and Weep
 3. Midnight At the Lost and Found
 4. Two Out of Three Ain't Bad
 5. Dead Ringer For Love
 6. Modern Girl
 7. I'm Gonna Love Her For Both of Us
 8. You Took the Words Right Out of My Mouth (Hot Summer Night)
 9. Razor's Edge
10. Paradise
11. Let Me Sleep On It
12. Praying For the End of Time

Sarnased tooted