AC/DC - Back in Black LP

26,50 €

AC/DC - Back in Black

Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered




Tootekood: 00008
Kaubamärk: Sony Music
Ühik: tk
Tarneaeg: Hetkel otsas!

Lugude nimekiri:


1. Hells Bells
2. Shoot to Thrill
3. What Do You Do for Money Honey
4. Givin the Dog a Bone
5. Let Me Put My Love Into You
6. Back In Black
7. You Shook Me All Night Long
8. Have a Drink on Me
9. Shake a Leg
10. Rock and Roll Ain't Noise Pollution

Sarnased tooted