ARMIN VAN BUUREN - Anthems: Ultimate Singles Collected 2LP

39,00 €

ARMIN VAN BUUREN - Anthems: Ultimate Singles Collected

2 x LP, Compilation, Limited Edition Blue/Black/White Marbled Vinyl, Deluxe Sleeve.



Tootekood: 04910
Kaubamärk: Music On Vinyl
Ühik: tk
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Lugude nimekiri:


1. This Is What It Feels Like (feat. Trevor Guthrie)
2. In And Out Of Love (feat. Sharon Den Adel)
3. Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis-Bextor)
4. Ping Pong
5. Blue Fear
6. Drowning (Avicii Remix) (feat. Laura V)
7. Burned With Desire (Rising Star Vocal Mix) (feat. Justine Suissa)
8. Hystereo
9. We Are Here To Make Some Noise
10. Communication

1. Shivers (feat. Susana)
2. Intense (feat. Miri Ben-Ari)
3. Feels So Good (feat. Nadia Ali)
4. Love You More (feat. Racoon)
5. Alone (feat. Lauren Evans)
6. Yet Another Day (feat. Ray Wilson)
7. Serenity (Feat. Jan Vayne)
8. Going Wrong (Armin Van Buuren's Remix) (with Dj Shah feat. Chris Jones)
9. Save My Night
10. Sail

Sarnased tooted