JACK WHITE - Entering Heaven Alive LP

28,98 €

JACK WHITE - Entering Heaven Alive

Vinyl, LP, Album



Tootekood: 00334
Kaubamärk: Third Man Records
Ühik: tk
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Lugude nimekiri:


1. A Tip From You To Me
2. All Along The Way
3. Help Me Along
4. Love Is Selfish
5. I've Got You Surrounded (With My Love)
6. Queen of the Bees
7. Tree on Fire From Within
8. If I Die Tomorrow
9. Please God, Don't Tell Anyone
10. Madman From Manhattan
11. Taking Me Back (Gently)

Sarnased tooted