JENNIFER LOPEZ - Dance Again...The Hits CD

9,90 €

JENNIFER LOPEZ - Dance Again...The Hits

CD, Compilation



Tootekood: 01923
Kaubamärk: Sony Music
Ühik: tk
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Lugude nimekiri:


1. Dance Again featuring Pitbull
2. Goin In featuring Flo Rida
3. I´m Into You featuring Lil Wayne
4. On The Floor featuring Pitbull
5. Love Don't Cost A Thing
6. If You Had My Love
7. Waiting For Tonight
8. Get Right featuring Fabolous
9. Jenny From The Block (Track Masters Remix featuring Styles & Jadakiss)
10. I'm Real (Murder Remix featuring Ja Rule)
11. Do It Well
12. Ain't It Funny (Murder Remix featuring Ja Rule & Caddillac Tah)
13. Feelin' So Good (Remix featuring Big Pun & Fat Joe)



Sarnased tooted