SASH! - The Best Of 2LP

36,00 €

SASH! - The Best Of

2 x LP, Compilation, Limited Edition Yellow Translucent Vinyl.



Tootekood: 05154
Kaubamärk: Music On Vinyl
Ühik: tk
Tarneaeg: Ettetellimine. Plaat ilmub: 21.06.2024

Lugude nimekiri:


1. It's My Life
2. Encore Une Fois (featuring Sabine Ohmes)
3. Ecuador (featuring Rodriguez)
4. Stay (featuring La Trec)
5. La Primavera
6. Mysterious Times (featuring Tina Cousins)
7. Move Mania (featuring Shannon)
8. Colour The World (with special appearance of Dr. Alban)
9. Adelante (featuring Paul Hammer & Rodriguez)
10. Just Around The Hill (featuring Tina Cousins)
11. With My Own Eyes (featuring Inka Auhagen)

1. Ganbareh (featuring Mikio)
2. Run (featuring Boy George)
3. I Believe (featuring T.J. Davis)
4. All Is Love (featuring Jessy)
5. The Secret (featuring Sarah Brightman)
6. Can't Change You (featuring Plexiphones)
7. Walking The Wire (featuring Christina Novelli)
8. Coming Home (featuring Shayne Ward)
9. Rainbow (featuring Nicole Scholz)
10. Rock My Body (with R3HAB, Inna and SASH!) *bonus tracks

Sarnased tooted