THE ROLLING STONES - The Rolling Stones(RSD exclusive) LP

33,00 €

THE ROLLING STONES - The Rolling Stones

LP, Album, RSD Limited Edition Blue/Black Swirl Vinyl Numbered, Reissue, 180g.



Tootekood: 05130
Kaubamärk: ABKCO
Ühik: tk
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Lugude nimekiri:


 1. Not Fade Away
 2. Route 66
 3. I Just Want to Make Love to You
 4. Honest I Do
 5. Now I've Got a Witness
 6. Little by Little
 7. I'm a King Bee
 8. Carol
 9. Tell Me
10. Can I Get a Witness
11. You Can Make It If You Try
12. Walking the Dog

Sarnased tooted