THE SMITHS - Strangeways, Here We Come CD

11,69 €

THE SMITHS - Strangeways, Here We Come

CD, Album, Reissue, Remastered




Tootekood: 03799
Kaubamärk: Warner Music
Ühik: tk
Tarneaeg: Hetkel otsas!

Lugude nimekiri:


1. A Rush And A Push And The Land Is Ours
2. I Started Something I Couldn't Finish
3. Death Of A Disco Dancer
4. Girlfriend In A Coma
5. Stop Me If You Think You've Heard This One Before
6. Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me
7. Unhappy Birthday
8. Paint A Vulgar Picture
9. Death At One's Elbow
10. I Won't Share You

Sarnased tooted