THE UPSETTERS - Clint Eastwood/Many Moods Of The Upsetters 2CD

21,50 €

THE UPSETTERS - Clint Eastwood/Many Moods Of The Upsetters

2 × CD, Compilation, Reissue



Tootekood: 03275
Kaubamärk: Sanctuary Records
Ühik: tk
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Lugude nimekiri:



1. Return Of The Ugly 
2. For A Few Dollars More 
3. Prisoner of Love 
4. Dry Acid (With Count Sticky) 
5. Rightful Ruler (With Peter Tosh and U Roy) 
6. Clint Eastwood 
7. Taste of Killing 
8. Selassie (With The Reggae Boys) 
9. What Is This (With The Reggae Boys) 
10. Ain't No Love (With The Inspirations) 
11. My Mob 
12. I've Caught You (With Count Sticky) 
13. Down in the Park  (With The Inspirations) 
14. Strange Whispering (With The West Indians) 
15. Hard To Handle (With Carl Dawkins) 
16. Not Me (With The Ethiopians) 
17. Facts of Life (With The Mellotones) 
18. Can't Get No Peace (With Eric Monty Morris) 
19.Freedom Train (With Ernest Wilson) 
20. I'll Be Waiting (With The Termites) 
21. Anyway (With Lloyd Douglas)
22. Love Oh Love  (With The Inspirations) 
23. Broken Heart (With Busty Brown) 
24. Cut Down On Your Speed  (With The Ethiopians) 


1. Ex-ray Vision 
2. Til I Can't Take It Any More (With David Isaacs) 
3. Soul Stew 
4. Low Lights 
5. Cloud Nine (With Carl Dawkins And The Wailers) 
6. Beware Fade 
7. Serious Joke 
8. Goosy (With Pat Satchmo) 
9. Prove It 
10. Boss Society (With Pat Satchmo) 
11. Mean And Dangerous 
12. Games People Play 
13. Hit Me Back (With Orlando Kirkland) 
14. Tribute to a King (With Busty Brown)
15. Lennox Mood (With Lennox Brown) 
16. You Betray Me (With Dave Barker)
17. Never Get Away (With The West Indians) 
18. Feel The Spirit 
19. Soul Juice (With Busty Brown)
20. Will You Still Love Me (With David Isaacs) 
21. Ram You Hard (With The Bleechers)
22. Hello Dolly (With Pat Satchmo) 
23. The Result 
24. Shocks of Mighty (With Dave Barker) 


Sarnased tooted