UB40 - Red Red Wine: The Collection LP

30,50 €

UB40 - Red Red Wine: The Collection

Vinyl, LP, Compilation




Tootekood: 01646
Kaubamärk: Spectrum
Ühik: tk
Tarneaeg: Hetkel otsas!

Lugude nimekiri:


1. Kingston Town 
2. Red Red Wine (7" Version) 
3. I Got You Babe (Feat. Chrissie Hynde) 
4. (I Can't Help) Falling in Love With You 
5. Don't Break My Heart 
6. Don't Let It Pass You By 
7. Food for Thought 
8. My Way of Thinking 
9. Bring Me Your Cup 
10. Until My Dying Day 
11. I Did What I Did 
12. Here I Am (Come and Take Me) 

Sarnased tooted